Tuutorparien muodostaminen

Upeat kalaryhmät ovat toimineet tehtävien mukaisesti. Tuutorparien löytyminen ei verkossa ole helppo juttu. Varsinkin kun tvt-työkalut ja oppijat ovat hieman hakusessa. Kuten huomattiin, yhteinen halu ja innostus oppia uutta antaa kuitenkin kipinän vaikeankin asian ratkaisemiseksi. Verkko-opetuksessa vastaaviin ongelmanratkaisutehtäviin opiskelija törmää päivittäin.

Etsi, havainnoi, reflektoi, esitä ratkaisu ehdotus , kommentoi (vuorovaikutus toisten kanssa) , yritä ymmärtää mitä prosessissa tapahtui, peilaa aikaisempaan (vuorovaikutus itsensä kanssa), kysy, etsi vastausta (vuorovaikutus toisten kanssa), reflektoi, kokeile, yritä ymmärtää, esitä uusi ratkaisuehdotus, jne .. Lopuksi kootaan mitä jäi käteen ja miten ongelmaratkaisuun päästiin. Ja ymmärrän ja osaan paremmin aikaisempaan verrattuna. Näinhän se pyörii…..

Nyt kun tuutoriparit ovat löytäneet toisensa , kannattaisi varmaan keskustella prosessista, miten ongelma tuutoriparin löytämisessä kurssin alussa ratkaistiin. Ajatuksia ja kommentteja siitä, mikä oli haastavaa ja miten voitaisiin haasteisiin löytää ratkaisuja…

Mainokset

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: