Puikkari kokoaa ja ohjaa

Verkon pauloissa -kurssin varsinainen opiskelu alkaa 15.1. Puikkari toimii monella tavalla kurssin aikana ohjauksen apuvälineenä.

Nostamme blogissa esiin kurssin edetessä esille tulevia kiinnostavia ja kehittämisen arvoisia asioita.

 • Kokoamme kyselyiden ja tehtävien tuloksia tähän blogiin (yleisellä tasolla nimettömästi).
 • KYSY-sivulla voit esittää kurssin aika vastaan tuleviin pulmiin apua. Apua voivat antaa myös kurssilaiset. Ohjaajat vievät myös sähköpostitse saapuneet kysymykset yleensä nimettöminä KYSY-sivulle.
 • Puikkari-blogin artikkelien viimeisimmät otsikot näkyvät jokaisessa ryhmäblogissa.

Mainokset

6 comments so far

 1. Aki on

  Eri kalaverkot saadaan mukavasti kasaan Puikkari-blogilla. Tämä voi olla ensimmäisiä blogeja, joita Te kurssilaiset käytätte. Tästä olisikin kiva saada ensimmäiset kommentit. Oletko ennen kirjoittanut mihinkään blogiin kommentteja ? Kerro lyhyesti painamalla otsikon alapuolella olevaa Comment- paniketta.

 2. Mikko on

  Eipähän tuota ole tullut blogeja liiemmin kommentoitua. Vapaa-ajan maisteriopinnoissa meillä tosin toimi opiskelualustana blogi ja siellä jonkin verran kommentoituakin tuli. Tuo ratkaisu tukehtui roskapostiin ja muuhun aiheettomaan hässäkkään ja toteutus siirrettiin suljetulle alustalle. Kävi esim. niin etä proffa oli laittanut meille tarjolle Labour & Leisure aiheiseen materiaaliin linkin ja joku olis linkin takaa löytyvän materiaalin korvannut vähemmän tieteellisellä ja enemmän visuaalisella. 😉

 3. Aki on

  Mikko sai varmaan blogeista hieman epäilyttävän kuvan !? Mielenkiintoista nähdä, kuinka meille käy. Joka tapauksessa toivottavaa olisi, että mahdollisimman moni kommentoisi heti alussa oman kokemuksensa blogeista. Tavoitteena on saada ensikosketus blogeista ja niiden opetuskäyttömahdollisuuksista. Parhaimmillaan kommenteista syntyy oppiva yhteisö. Siispä kaikki rohkeasti mukaan.
  ps. Blogeista pääkäyttäjä voi poistaa roskapostit ja epämääräiset linkit halutessaan….

 4. Heikki on

  Eri solmukohtiin voi löytyä sopivasti myös aineksia muista blogeista kuten aikaisemmin esillä olleesta Vaparetkestä. http://mobiilit.wordpress.com/2007/01/11/blogin-opetuskayton-sivutuote-oppiva-yhteiso/
  Ensimmäinen askel pitää vaan ottaa, heittäytyä mukaan. Viiden vuoden päästä sitä ei edes muista mistä se kaikki alkoi.

 5. Krisse on

  Blogit on olleet minulle täysin tuntematon alue. Vähän on olo niinkuin Liisa Ihmemaassa tytöllä -kaikki tiet siis täytyvät olla oikeita kun ei tiedä mihin on menossa:)

 6. verkkopaula on

  Opiskelun tarkoitus onkin oppia jotain uutta. Hienosti osasit laittaa ihmettelyviestin tänne. Alkujärkytyksen jälkeen homma varmasti avautuu. Me opastamme parhaamme mukaan. Kysyvä ei eksy kauas tiestä. t. Anne


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: